Black Friday este evenimentul cu cele mai bune reduceri din an si are loc in luna noiembrie. In mod normal, ultima vineri din noiembrie este rezervata acestui mare eveniment, dar, data fiind popularitatea sa din ultimii ani, Black Friday s-a extins.

De aceea, nu ar trebui sa te mire daca observi oferte de Black Friday pe tot parcursul lunii noiembrie.

De fapt, nu ar trebui sa te mire nici daca vezi oferte Black Friday in ianuarie, in martie sau black friday de vara. Cu toate acestea, Black Friday-ul adevarat are loc in luna noiembrie, in ultima vineri inainte de inceperea lunii cadourilor. Pentru data exacta, urmariti postarile magazinelor din fiecare an – anunturile se fac la inceputul toamnei.

Black Friday: magazin online versus offline

Desi Black Friday a inceput in magazinele clasice, in ultimii ani evenimentul a acaparat Internetul si magazinele online. Azi cei mai multi consumatori isi indreapta privirea spre ofertele black friday din online.

Adevarul este ca, atat magazinele clasice, cat si cele online au propriile avantaje cand vorbim de Black Friday.

Principalul avantaj intr-un magazin clasic este ca iti vei putea ridica produsul imediat ce il platesti, la pretul de Black Friday. Unele persoane sunt de parere ca au o experienta mai placuta si simt mai multa bucurie, mai mult entuziasm cand profita de ofertele black Friday din magazinele clasice.

Pe de alta parte, magazinele online oferta cateva beneficii extrem de valoroase pentru consumatori.

Vorbim in primul rand de o varietate incredibila de produse si stocuri. Practic poti sa cumperi ce produs doresti dintr-un magazin online de black friday, daca este marcat ca fiind disponibil.

Un alt avantaj este comoditatea. Gandeste-te doar ca nu trebuie sa te trezesti dimineata sa nu ratezi deschiderea unui magazin, nu trebuie sa stai la cozi si nici sa te imbulzesti. A si nu esti obligat sa sari dintr-un magazin in altul in cautarea celor mai bune oferte de black friday.

In online totul este mult mai simplu din acest punct de vedere. Poti face comenzi la preturi black friday, din confortul canapelei tale si poti face usor comparatii de preturi (desi risti sa pierzi timp). De acord, s-ar putea ca in ziua evenimentului sa fii nevoit sa stai treaz pana la ora 00 sau sa-ti pui ceasul sa sune ca sa nu pierzi debutul afisarii ofertelor, dar oricum totul este mult mai comod decat in offline.