Despre noi

Chicvictim.ro este un portal care va pune la dispozitie cele mai noi informatii din moda, beauty, lifestyle. Suntem o echipa pasionata care transmite, prin crearea de continut, dragostea lor pentru jurnalism si informatie. Ne place ceea ce facem si, din acest motiv, ne straduim in fiecare zi sa ne asiguram ca utilizatorii nostri primesc informatii dovedite si de calitate, dar si placute.

Linia noastra editoriala reflecta valorile echipei: dand mereu glas tuturor femeilor, credem in abilitarea femeilor fara distinctie de rasa, marime sau varsta. Luptam impotriva tuturor tipurilor de discriminare si nedreptate si selectam cu atentie continutul, incercand sa satisfacem nevoile cititorilor nostri fara sa ne tradam niciodata principiile.

Misiunea noastra este sa va aratam ca puteti arata superb si puteti experimenta stilul si moda la orice varsta. Totul este sa te distrezi cu stil si moda!

Speram sa va ajutam in cautarea de a va gasi propriul stil, sa va puneti in evidenta punctele forte, sa aratati fabulos si sa va imbratisati varsta.