Termeni si Conditii

Acesti termeni de utilizare guverneaza accesul si utilizarea dvs. Chicvictim.ro, de asemenea, etichetat ca „site-ul web” in cadrul acestui acord. Daca nu sunteti de acord cu orice parte a acestor termeni si conditii, va rugam sa nu utilizati site-ul nostru. Utilizarea continua a acestui site web confirma acceptarea acestor termeni.

Continutul acestui site este doar pentru informarea si utilizarea dvs. generala. Desi luam toti pasii necesari pentru a ne asigura ca informatiile de pe acest site web sunt actualizate si corecte in orice moment, nu garantam acuratetea si fiabilitatea acestuia, deoarece site-ul contine o cantitate mare de date.

In acelasi mod de a ne asigura ca toate materialele trimise catre Chicvictim.ro de catre terti nu sunt in controlul nostru. Aceasta responsabilitate trebuie luata in considerare in permanenta de catre aceste parti terte, inclusiv, dar fara a se limita la, orice eroare, excludere sau inexactitate a materialelor.

Nu facem nicio reprezentare, aprobare sau garantie a oricarei companii, produse, servicii, agenti de publicitate, persoane fizice sau firme mentionate aici si a oricarui alt site web care este conectat de pe acest site. Aceste link-uri sunt furnizate pentru confortul dvs. si informatii suplimentare. Daca vizitati orice site web printr-un link de pe acest site, faceti acest lucru pe propriul risc. Trebuie sa solutionati orice probleme care decurg din orice actiune intreprinsa pe baza unui link de la Chicvictim.ro cu compania catre care va indreapta.

Nu ne asumam responsabilitatea pentru orice pierdere sau deteriorare pe care ati putea sa o suferiti ca urmare a utilizarii oricarui material continut pe acest site web. Prin urmare, utilizati orice informatie de pe acest site pe propriul risc, pentru care nu vom fi raspunzatori. Raspunderea acestui site web este limitata in cea mai mare masura permisa de lege.

Cu exceptia cazului in care se prevede altfel, drepturile de autor si orice alte drepturi asupra tuturor materialelor continute pe acest site sunt detinute de Chicvictim.ro. Utilizarea acestor materiale este permisa numai in scopuri necomerciale. Daca, in orice caz, doriti sa aveti copii ale operei de arta sau continut cu informatii extrase din Chicvictim.ro, atunci trebuie sa furnizati in orice moment un link catre acest site. Pe de alta parte, trebuie sa obtinem un consimtamant scris de la noi, daca doriti sa reproduceti sau sa stocati orice parte a acestui site pe orice site web.

In plus, orice informatie pe care o furnizati de buna voie in cadrul Chicvictim.ro sub forma unei postari, comentarii sau sugestii pentru oaspeti este considerata a fi proprietatea site-ului web si disponibila pentru accesul publicului. Nu trebuie sa furnizati in mod voluntar continut sub nicio forma (postari de oaspeti, articole, comentarii, sugestii, feedback etc.) pe care nu doriti sa il utilizati in Chicvictim.ro.

Ne rezervam dreptul de a sterge sau a elimina orice continut pe care il consideram inadecvat. Aceasta include, dar nu se limiteaza la: calomnie, obscenitate, blasfemie, vulgarism si alte continuturi pe care noi le simtim ca vor dauna altei persoane sau noua.

Prin participarea la utilizarea acestui site web, sunteti de acord sa participati intr-o maniera pozitiva si daca nu faceti acest lucru, veti fi extras si interzis sa utilizati in continuare Chicvictim.ro sau sa fiti distribuit pe canalele noastre de socializare.