Accesoriile snut foarte importante in crearea unei tinute reusite. Daca nu iti place sa porti bratari, coliere sau alte accesorii, atunci mizeaza pe o pereche de cercei care sa iti intregeasca tinuta.

Iata ce cercei purtam in functie de tinuta!

Rochie lunga

In cazul unei rochii lungi, cei mai potriviti sunt cerceii lungi. Daca rochia este simpla, neagra, tip sirena, o poti asora cu o pereche de cercei pana la baza gatului. Parul il poti prinde intr-un coc sofisticat, pentru ca cerceii sa fie vizibili. In schimb, daca rochia este deja accesorizata, are paiete sau alte aplicatii, este bine sa alegi o pereche de cercei micuti, tip perla.

Rochie scurta

Daca purtam o rochie scurta, cu bretele si decolteu in V, cei mai potriviti cercei sunt cei supradimensionati. Alege o pereche de pantofi cu toc si o bratara in ton cu cerceii pentru a-ti completa tinuta. Poti asorta culoarea cerceilor cu cea a pantofilor si a altor accesorii. Atunci cand porti cercei supradimensionati incearca sa nu porti si colier, deoarece vei avea prea multe accesorii.

Tinuta office

In cazul unei tinute office, incearca sa nu porti cercei supradimensionati, deoarece nu se potrivesc. Alege in schimb cerceii mici, la baza urechilor, care sa nu atraga foarte mult atentia. Acum poti purta un colier mai mare, deoarece tinuta office iti permite acest lucru. Nu purta tocuri foarte mari, ci unele confortabile pe care sa poti rezista toata ziua.

Tinuta casual

Daca alegi o tinuta casual, poti purta o multime de modele de cercei, in functie de piesele vestimentare pe care le porti. Evita totusi cerceii foarte sclipitori, care sunt portiviti mai mult tinutelor de seara.