Vrei sa iti cumperi un brad artificial interesant pentru Craciunul acesta de pe BraziCraciun.net? Recomandarea noastra este sa te asiguri ca alegi bradul potrivit pentru tine si subiectul de astazi este bradul inghetat pentru craciun. Un brad inghetat va transforma complet interiorul si sunt mai multe motive pentru care il recomandam.

Un brad artificial inghetat este cea mai buna alegere pentru cei care vor brazi de poveste

Brazii artificiali inghetati reprezinta solutia potrivita pentru toti cei care vor sa aiba un brad de poveste. Varfurile ramurilor sunt albe, avand acel aspect nins extrem de special, care va face ca bradul sa fie foarte interesant si sa para natural.

In mod normal, inainte, oamenii se straduiau cu diverse solutii sa faca brazii sa para ninsi. Acum nu mai este cazul. Un brad artificial inghetat nu mai are nevoie de niciun artificiu. In trecut se folosea vata sau zapada artificiala, dar vata avea un aspect ciudat si ingreuna inutil bradul, pe cand zapada artificiala nu statea pe ramuri si dura mult pana cand era macinata astfel incat sa se obtina acele bilute de polistiren.

Brazii artificiali inghetati au aceleasi proprietati ca si brazii clasici

Brazii artificiali de Craciun sunt relativ usori in raport cu dimensiunea lor, brazii mai mari se descompun in bucati separate pentru depozitare, iar acestia sunt in cutie, ceea ce face ca transportul lor acasa sa fie o sarcina usoara. Odata ce sunt acasa, pot fi pur si simplu impachetati in pod, garaj sau dulap dupa Craciun pentru a fi folositi in anii urmatori. Oricine a achizitionat vreodata un brad adevarat va sti ca acestia sunt grei, greu de manevrat si este posibil ca brazii mai mari sa nu incapa in masina ta. De asemenea, pot face o mizerie mare in vehiculul tau!

Sa-ti iei bradul acasa este un lucru, dar dupa Craciun, daca ai un brad adevarat, te confrunti cu aruncarea lui, ceea ce probabil va insemna o alta calatorie cu masina ta cu inca mai multa mizerie. Un brad artificial de Craciun trebuie doar sa ajunga la mansarda, asa ca daca sezonul sarbatorilor te lasa epuizat, artificial este cu siguranta calea de urmat.

Daca ai tendinta de a-ti aseza bradul destul de tarziu in casa, atunci un brad adevarat va sta confortabil toata durata sarbatorilor, dar pentru cei care decoreaza devreme poate fi o alta poveste. Brazii adevarati se vor deteriora in timp si, atunci cand sunt cumparati devreme, pot incepe sa se rumeneasca inainte de sosirea Craciunului. Un brad artificial isi pastreaza aspectul si va arata mereu stralucitor si proaspat, indiferent de cat timp il lasi in picioare.

Un brad artificial inghetat este partial decorat

Faptul ca bradul are deja acele parti ce par ninse, nu face altceva decat sa para deja partial impodobit cand ajunge la destinatie. Tot ce trebuie sa ii mai faca utilizatorii este sa intinda ramurile si sa puna globuletele si beteala alaturi de toate celelalte accesorii. Astfel, e mai usor si mai simplu sa obtineti acel brad perfect cum este cel pe care il vedeti pe rafturile magazinelor, deja impodobit.