De cele mai multe ori noi, femeile, nu suntem multumite de ceea ce ne-a oferit mama natura. Vrem un corp mai suplu, vrem trasaturi mai frumoase, sani mai mari si fermi, etc. Toate problemele noastre de frumusete se pot corecta fie prin sport, fie cu ajutorul medicilor esteticieni si al profesionistilor din domeniul frumusetii.

Insa ce ne facem atunci cand genele noastre sunt rare si scurte si nu ne pun in valoare ochii? Putem oricand sa apelam la genele false, care ne vor da mai multa incredere in noi si ne vor face mai frumoase!

Mai multe tipuri

Trebuie in primul rand sa stii ca genele false sunt de mai multe tipuri. Exista genele false care le poti aplica singura acasa si care se folosesc doar la evenimente si pe care trebuie sa le dai jos de fiecare data cand te demachiezi. Insa exista si genele false care se pun la saloane si care rezista pana la 3 saptamani. Diferenta este bineinteles pretul (primele sunt foarte ieftine).

Genele false din saloane se pot imparti si ele in doua categorii: fir cu fir sau manunchiuri. Este vorba despre numarul firelor care sunt aplicate deodata. Clienta poate apela la genele fir cu fir, procedura care dureaza mai mult, sau la genele tip manunchiuri. Oricare ar fi alegerea ta, genele tale vor arata foarte natural si vor accentua zona ochilor.

Efecte secundare

Medicii vorbesc insa si despre efectele secundare ale genelor false, efecte secundare mai putin cunoscute de toata lumea. Genele noastre naturale au rolul de a proteja ochiul, insa atunci cand acestea sunt prea mari, ele actioneaza precum un evantai si il pot usca.

In plus, genele false sunt confectionate din capsule de aluminiu umplute cu apa. Atunci cand ne punem gene false, particulele de praf sunt favorizate in zona ochilor. Mai mult decat atat, genele false sunt lipite de genele tale naturale cu un lipici care contine si acid, iar acidul poate dauna corneei pe masura ce genele cresc