Gasirea iubirii este unul dintre cele mai frumoase lucruri care i se pot intampla unei persoane, dar pentru a mai face un pas in angajament si a putea spune „da” pentru tot restul vietii, trebuie mai intai sa fii foarte sigur ca ai gasit persoana potrivita. 

Inainte de a-l gasi pe printul visurilor tale, din pacate va trebui mai intai sa fi sarutat niste broaste care te vor face sa traiesti tot felul de experiente bune si rele. Din fericire, tot drumul va fi meritat pana cand vei gasi in sfarsit acea persoana care te va iubi pentru totdeauna si cu care poti sa-ti construiesti un viitor. Gasirea iubirii poate parea ceva ireal, dar ti se poate intampla tie. 

Iata cateva semne ca aceasta persoana este cea potrivita pentru inima ta dupa atata dezamagire. 

Gasirea iubirii adevarate pare atat de complicata in zilele noastre, incat de multe ori ne face sa credem ca nu suntem deloc cei potriviti. Cu toate acestea, viata poate pune persoana potrivita in fata ochilor tai fara ca tu sa-ti dai seama. Ai incredere in instinctul tau cand te face sa simti ca ti-ai gasit casa in cealalta persoana si in aceste semne. 

1. Iti valideaza sentimentele

Cand persoana de langa tine iti imbratiseaza fricile, iti aplauda fericirea si iti valideaza nesiguranta, stii ca ai gasit persoana potrivita, pentru ca dragostea este despre asta si putin mai mult. Gasirea persoanei potrivite nu ar trebui sa fie doar foarte interesanta pentru amandoi, ci ar trebui sa se simta si ca un punct de sprijin, astfel incat sa puteti creste in toate directiile. 

2. Crede in tine si te sprijina 

Persoana potrivita din viata ta nu numai ca te va face sa simti ca totul este posibil, dar te va sprijini si in cele mai dificile momente. Cel potrivit din viata ta te va sustine si va crede in tine chiar si atunci cand te indoiesti de tine, te va face sa ridici capul si sa spui „da, pot”. El este primul la rand care iti sustine realizarile si ultimul care pleaca in timpul esecurilor tale.

3. Te completeaza in toate 

Oricine este potrivit pentru tine nu va fi doar iubirea vietii tale, ci va fi si sufletul tau pereche. Va avea acel „je ne sais quoi” pe care francezii il descriu si care te va face sa te simti complet intr-un mod profund. Este o persoana care devine reflectarea sufletului tau, pentru ca sunt identice si in acelasi timp atat de opuse.

4. Te asculta cu atentie cand ii spui ceva

Unul dintre modurile prin care trebuie sa stii ca aceasta persoana este tot ce ai nevoie in viata ta, este sa vezi cata atentie acorda ceea ce spui. Stii ca esti cu acea persoana pentru ca nu numai ca se uita la tine, ci si te asculta cu atentie ca fiind primul lucru de pe lista lor. Persoana de care ai nevoie cu adevarat va fi mereu atenta la ceea ce spui, indiferent daca observi sau nu. 

5. Ea este empatica cu tine si cu toata lumea 

Empatia este o valoare care nu poate fi falsificata sau cel putin nu pentru o lunga perioada de timp, din acest motiv este ca a vedea ca o persoana este empatica este una dintre modalitatile prin care trebuie sa stii ca este o persoana reala. Cel care este cel din viata ta nu numai ca va fi empatic cu tine, ci va fi si empatic cu ceilalti. Poti sti ca el este perfect pentru tine doar vazandu-l tratand pe altii. 

„Dragostea nu se masoara in termeni de timp, ci in transformarea pe care o produce in noi insine” – Jeff Brown