Asa cum am indicat deja in mai multe randuri, alegerea alimentelor pe care le includeti in alimentatia dvs. este unul dintre pilonii pentru a avea grija de sanatatea dvs. si pentru a va proteja de boli.

In acest sens, vedem ca in fiecare zi sunt mai multe persoane care au trecut la „smoothie-uri verzi”. Si este ca smoothie-urile verzi ale fructelor si legumelor sunt o optiune excelenta pentru a completa o dieta sanatoasa si echilibrata . Sunt simple de efectuat si ofera o cantitate mare de vitamine si nutrienti care sunt foarte benefice pentru organism.

Puteti avea smoothie-uri verzi facute cu fructe si legume in fiecare zi. Aceste smoothie-uri primesc acest nume pentru tipul de legume care se adauga in prepararea lor, care adauga o culoare verde bauturii. Aceasta implica amestecarea fructelor cu frunzele verzi intr-un blender, cum ar fi rucola, spanacul, salata.

Care sunt avantajele smoothie-urilor de fructe si legume verzi ?

Cand sunt lichefiate, cantitatea de legume sau fructe pe care puteti ajunge sa o consumati cu aceste smoothie-uri este mult mai mare decat ceea ce ati consuma intr-o salata sau cu o bucata de fructe.

Smoothie-urile verzi nu ingrasa. Sunt alimente cu continut scazut de calorii, care ofera multa energie organismului.

Toti oamenii, copiii, adultii si persoanele in varsta, pot bea smoothie-uri verzi facute cu fructe si legume . Nu au nicio contraindicatie in functie de segmentul de varsta. Dimpotriva, ele sunt foarte benefice pentru aproape oricine.

Aveti grija de sanatatea stomacului dvs. este posibil prin aceste smoothie-uri verzi, deoarece acestea ajuta la efectuarea digestiei. Fiind compuse din fructe si legume, contin multa fibra, ceea ce este foarte benefic pentru organism sa digere mai usor alimentele.

Exista gama uriasa de combinatii posibile. In acest fel, le puteti pregati dupa bunul plac, selectand fructele sau legumele care va plac cel mai mult.

Smoothie-urile verzi au proprietati antioxidante foarte puternice, care ajuta la eliminarea toxinelor.

Pentru copii, a avea un smoothie verde este o modalitate perfecta pentru ca ei sa fie de acord sa manance legumele. In mod normal, au tendinta de a respinge aceste alimente in prezentarea lor solida, dar la fel ca si cum ar fi verzi si beau, se razgandesc … Spune-le o poveste amuzanta!

Unul dintre avantajele smoothie-urilor de fructe si legume, care nu este rau de subliniat este faptul ca ne imbunatatesc aspectul fizic. Puterea sa antioxidanta face ca pielea, unghiile si parul nostru sa para mai sanatoase si mai stralucitoare.

Daca nu ati incercat niciodata smoothie-uri de fructe si legume , amestecarea frunzelor verzi cu fructele poate fi putin ciudata . Daca acesta este cazul dvs., recomandarea noastra este sa incepeti adaugand mai multe fructe decat frunze si, putin cate putin, sa cresteti cantitatea de legume. Vei fi uimit de gust. Este delicios. In plus, ele sunt modalitatea perfecta de a ne proteja de boli din cauza lipsei de nutrienti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here