Pantalonii sunt piese vestimentare foarte confortabile si de aceea ii preferam chiar in locul rochiilor sau fustelor. Insa si pantalonii trebuie sa fie alesi in functie de silueta fiecareia dintre noi. Iata ce fel de pantaloni ti se potrivesc in functie de silueta!

Daca esti mignona

Atunci cand esti mignona iti va fi destul de greu sa iti gasesti o pereche de pantaloni care sa ti se potriveasca. Alege pantalonii skinny, care vor crea iluzia ca esti mai inalta. Daca vei combina blugii cu tocuri subtiri, efectul va fi unul si mai spectaculos, alungindu-ti in acest fel picioarele.

Daca esti inalta

Atunci cand esti inalta si te poti mandri cu o pereche de picioare mai lungi, nu te sfii sa porti pantaloni drepti sau usor evazati. Acestia iti vor pune in valoare silueta, indiferent daca alegi sa porti sau nu tocuri.

Silueta voluptoasa

Daca ai forme voluptoase, atunci va trebui sa alegi pantaloni cat mai evazati. Acest lucru va crea iluzia unei siluete proportionale. Poti opta pentru pantaloni cu pliuri sau cu dungi verticale pentru a da iluzia de alungire a corpului.

Silueta fara forme

Atunci cand esti foarte slaba, sanii iti lipsesc, iar fundul nu prea se vede, va trebui sa porti pantaloni cu talie inalta. Acestia iti vor accentua talia si iti vor “imparti” vizual corpul in doua. In partea de sus poarta un top cu imprimeu sau in dungi orizontale.

Silueta clepsidra

Daca esti posesoarea unei siluete tip clepsidra, esti foarte norocoasa. Iti vin bine aproape orice pereche de pantaloni, fie ca ii alegi pe cei skinny sau usor evazat. Accentueaza-ti talia cu o curea pentru un efect vizual minunat.