Mulți fumători afirmă că ar vrea să renunțe la viciul lor însă li se pare imposibil, fiecare încercare soldându-se cu un eșec, fapt cauzat de mai mulți factori, principalul fiind dependența de nicotină. Însă, dificultatea renunțării la fumat este conturată și de componentele psihologică și socială pe care această practică le are, motiv pentru care dacă vrei să obții o reușită, trebuie să înlocuiești țigara cu un alt element care simulează aceeași experiență și îți oferă aceleași senzații. Intra pe Voore.ro, magazinul tau de tigari electronice!

Care sunt avantajele de care te bucuri atunci când înlocuiești țigara clasică cu una electronică?

Dacă încă ești în dubii cu privire la eficiența dispozitivelor electronice, iată câteva dintre principale avantaje de care te bucuri odată cu achiziționarea lor:

Reduci semnificativ cantitatea de substanțe periculoase

Țigara electronică a fost dezvoltată ca o alternativă mai sănătoasă la cele clasice. Tocmai de aceea, din compoziția lichidului au fost eliminate majoritatea ingredientelor nocive pentru organism, utilizarea acestora fiind mult mai sigură. În plus, fumul obținut prin arderea tutunului este înlocuit acum de abur determinat de încălzirea lichidului, ceea ce pune mult mai puțină presiune asupra sistemului respirator. 

Ai control deplin asupra adaosului de nicotină

Atunci când faci tranziția către țigara electronică cresc șansele să îți înfrângi dependența de nicotină. Unul dintre motivele pentru care celelalte încercări ar fi putut eșua este faptul că ți-ai dorit să o elimini brusc, determinând efecte adverse negative greu de suportat. La Voore găsești lichid fără nicotină, în care să poți adăuga ulterior cantitatea de care ai nevoie. În acest mod, o vei putea reduce treptat, până în momentul în care îți vei obișnui corpul cu o cantitate atât de mică încât eliminarea completă să fie insesizabilă.

Reușești să faci economii fără compromisuri

Sub raport financiar, țigara electronică este mult mai rentabilă decât variantele clasice. Deși investiția într-un kit complet pentru vape pare mare inițial, aceasta se amortizează rapid prin simplul fapt că vei avea nevoie să cumperi ulterior doar consumabilele, adică lichidul și rezistențele. Prețul pentru un rezervor de lichid poate varia între 30 și 80 de lei, în funcție de cantitate, însă te va ține mult mai mult decât un pachet de țigări.

Te poți bucura de momentul tău preferat de relaxare oricând îți dorești

Utilizarea țigărilor este limitată de spațiul în care te afli pentru că reprezintă un disconfort pentru cei din jur și, totodată, risc de incendiu. Așadar, dispozitivele electronice se dovedesc a fi o soluție foarte avantajoasă dacă îți dorești să nu fii nevoit să ieși afară ori de câte ori simți nevoia să vapezi. Aburul degajat se dispersează rapid, nu generează miros neplăcut și nu necesită sursă de foc pentru a funcționa.

Ai la dispoziție un univers senzorial nemărginit

Vapatul este o experiență în sine și, de aceea, specialiștii Voore fac eforturi constante pentru a-ți oferi cât mai multe posibilități de a te putea bucura de aceasta. Acest lucru este demonstrat de diversitatea de arome care te așteaptă pe site pentru a-ți bucura simțurile. Ai posibilitatea să încerci o nouă variantă de fiecare dată când achiziționezi un cartuș de lichid, în așa fel încât să îți personalizezi experiența în funcție de stare, moment al zilei sau alți factori specifici. Dintre cele mai apreciate arome disponibile pe site se remarcă cele de fructe și deserturi faimoase, însă te poți bucura și de combinații inedite sau clasicele arome de tabac și mentol.

Descoperă ofertele avantajoase pentru țigări electronice care te așteaptă la Voore, fă tranziția către acestea și elimină factorii nocivi ai acestui viciu din viața ta!