Cu siguranta incerci sa iti mentii greutatea sub control, ai mereu grija ce mananci si vrei sa arati cat mai bine. Este absolut normal sa fii interesata si de exercitiile fizice care te pot ajuta sa iti modelezi frumos corpul. Si pentru ca vrem sa te ajutam, chicvictim.ro iti arata cateva exercitii modelatoare pentru fund si coapse!

Kickback

Acest exercitiu ajuta foarte mult la crearea unui efect de lifting pentru fese. Stai in palme si genunchi, cu palmele direct sub umeri. Incordeaza abdomenul si fesele, apoi ridica piciorul spre tavan, cu genunchiul flexat la 90 de grade. Piciorul va fi ridicat pana cand genunchiul va ajunge la inaltimea bazinului. Revino la sol cu piciorul si repeta miscarea. Pentru ca exercitiile sa fie eficiente, fa cate 4 serii a cate 10 repetari pentru fiecare picior.

Back lunges

Pentru acest exercitiu vei avea nevoie de un stepper, fiind un exercitiu complex pentru remodelarea coapselor si a feselor. Stai cu picioarele flexate la 90 de grade, cu palmele pe stepper si spatele drept. Ridica usor piciorul in spate, apoi cobora cu o fandare lunga, tinand piciorul din spate perfect intins si trunchiul drept. Mentine aceasta pozitie 3 secunde, apoi revino rapid la pozitia initiala. Cate 3 serii a 10 exercitii pentru fiecare picior sunt suficiente pentru inceput.

Side lift

Acest exercitiu modeleaza linia coapselor si a taliei. Stai asezata pe laterala, cu genunchii indoiti, palma sprijinita sub umar si cealalta asezata in talie. Aliniaza bazinul cu umerii si calcaiele, apoi incordeaza abdomenul. Apoi ridica bazinul pana cand formezi o linie dreapta de la calcaie la umar. Mentine pozitia 3 secunde, apoi coboara usor. Pentru cele mai bune rezultate, lucreaza cate doua seturi a 10 exercitii pe fiecare parte.

Deep squats

Vei avea inca o data nevoie de stepper. Stai cu picioarele departate pe o parte si de alta a stepperului, cu genunchii intinsi, spatele drept si palmele sprijinite pe marginea stepperului. Indoaie lent genunchii si muta palmele pe cealalta margine a step-ului, apoi intinde spatele. Mentine 3 secunde aceasta pozitie, apoi revino lent la pozitia initiala. Executa 4 seturi a cate 10 repetari.