Gentile „Tote” sunt acele genti confortabile, elegante si practice, care se potrivesc cu tot ce avem nevoie zilnic. Geanta perfecta pentru rutina zilnica ajunge in primavara acestui an un must-have, iar aceasta veste nu ne poate face mai fericiti.

Daca exista un cuvant care descrie aceasta geanta, este functionalitate. Genti practice, confortabile, unde putem pune tot ce ne dorim, de la geanta de machiaj , umbrela , trecand la agenda, ebook-ul si alte articole necesare . O geanta de zi cu zi, accesoriul perfect pentru a pune tot ce ai nevoie de cand te trezesti pana te duci la culcare: pentru birou, pentru lucrari dupa munca si chiar pentru a merge in parc cu copiii. Avantajul? Nu trebuie sa renunti la stil, geanta Tote este eleganta, sic si se combina practic toate aspectele.

Unii il folosesc ca o declaratie eco-constienta in lupta lor impotriva plasticului atunci cand merg la cumparaturi sau depoziteaza alimente in camara. Altii o poarta ca un accesoriu vestimentar care satisface si depaseste toate asteptarile de confort si estetica. Geanta Tote este acum un simbol universal al functionalitatii feminine.

Puteti sa o personalizati cu tot ce va trece prin minte sau sa o purtati ocazional cu tinuta glam pentru un look edgy. Puteti avea una in fiecare culoare posibila si una in fiecare dimensiune. Gentile Tote sunt versatile, elegante, simple, utile si distractive. Daca vrei sa fii la curent cu cele mai noi modele de genti si posete viziteaza foxi.ro.

Totusi, cum au reusit sa devina atat de populare? Cand a fost purtata prima geanta Tote? Cine le-a inventat?

17 – lea Century – La inceput, a fost doar un cuvant

Istoricul propriu-zis al gentii Tote nu incepe in secolul al XVII- lea. De fapt, daca te uiti la arhivele istorice, vei vedea reprezentari ale barbatilor si femeilor din aproape toate culturile care poarta unele forme anterioare de genti si ghiozdane textile pentru a transporta lucrurile. Pielea, panza, alte fibre vegetale au fost materialele pe care oamenii le-au folosit pentru a crea tot felul de genti utile.

Cu toate acestea, atunci cand vine vorba de sacose, ne putem referi la cuvantul Tote. In acele zile, toting insemna sa iti transporti lucrurile intr-un fel de sac sau sacosa. Aceste genti, desi probabil nu sunt similare cu cele pe care le cunoastem si le iubim astazi, par sa fi fost precursorii.

Inca de la primele iteratii ale gentilor Tote timpurii, lumea a mers mai departe si a trebuit sa petrecem cateva sute de ani buni pana cand am obtinut ceea ce stim azi ca a fost prima geanta Tote oficiala.

Bonnie Cashin – Supremul domnesc

In anii saizeci, designerul american Bonnie Cashin a creat ceea ce stim astazi ca fiind Cashin Carry Tote. Geanta era mare, indrazneata si frumoasa, venind cu un fler modern si o usurinta la forma si functia sa pe care multi au incercat (fara succes) sa o copieze.

Geanta Cashin a luat America cu asalt. Generatia Flower Power a impus cu totul o noua cultura, a schimbat poezia, muzica si moda. Hainele lor pline de flori si culorile vibrante se potriveau perfect cu gentile largi de panza pe care le purtau. Barbatii tineri si femeile care fac istorie au transformat sacosele din material textil intr-o icoana a unei intregi miscari sociale si culturale.

Geanta Tote astazi

Astazi, gentile de Tote joaca multe roluri si satisfac multe nevoi. Unele modele vorbesc despre partea la moda a purtatorilor, cu fermoare, velcro, tocuri din piele, ecusoane si multe altele. Unele, cum ar fi Strand Totes, satisfac nevoile promotionale ale marcilor. Multe femei poarta genti de panza sau bumbac ca posete de moda, in timp ce altele le pastreaza doar pentru cumparaturi. Impreuna cu ingrijorarea crescuta pentru mediu, gentile cu Tote au devenit, de asemenea, raspunsuri fiabile la problema sustenabilitatii.

Oriunde mergeti, vedeti genti cu Tote intr-o diversitate de modele, forme, dimensiuni si materiale pe care nimeni nu si le-a imaginat. De la bumbac la piele, optiunile sunt nelimitate. Puteti gasi multe care prezinta mai mult de o culoare si puteti sa o personalizati asa cum doriti. Cu suficienta imaginatie si tesatura potrivita, nimic nu te opreste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here