Se spune ca ochii sunt poarta sufletului, iar mainile cartea noastra de vizita. Azi chicvictim.ro va invata cum sa va faceti un model inedit de manichiura: imprimeul de ziar. Chiar daca nu sunteti un soricel de biblioteca, cu siguranta aceasta manichiura va atrage multe priviri. Sa incepem.

  1. Lac de baza. In primul rand va trebui sa aplici un lac de baza, transparent, care iti va proteja unghia. Este recomandat sa folosesti acest lac de baza de fiecare data cand iti faci manichiura, indiferent de modelul ales.
  2. Lacul de unghii. Pentru ca crisul sa iasa cat mai mult in evidenta trebuie sa folosesti un lac de unghii de culoarea pielii, crem sau bej. Aplica- in 2 straturi si lasa 5 minute sa se usuce inainte de a trece la urmatorul pas.
  3. Acum ai nevoie de ceva alcool medicinal. Pentru ca cerneala tipografica sa se prinda de unghiile tale este nevoie sa scufunzi degetele cateva secunde in acest alcool medicinal.
  4. Acum a venit randul ziarului. Ia o bucatica de ziar si apasa ferm pe unghie timp de 15 secunde. Dupa indepartarea ziarului cerneala tipografica ar fi trebuit sa se imprime si pe unghia ta. Acum trebuie sa repeti aceasta procedura cu fiecare unghie in parte.
  5. Dupa ce scrisul s-a transferat pe unghiutele tale trebuie sa lasi cerneala sa se fixeze cateva minute.
  6. Ultimul pas este un loc protector pe deasupra. Poti foosi acelasi lac pe care l-ai folosit si la inceput, ideea este ca acest lac de final iti va proteja scrisul de pe unghii si va da si o stralucire aparte acestora.

Acum ca ai aflat secretele manichiurii cu imprimeu de ziar, poti trece si tu la treaba. De avia asteptam sa ne spui cum a iesit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here