Medicii esteticieni au observat o crestere a numarului de cereri a implanturilor de silicoane pentru sani. Tot mai multe femei isi doresc sa aiba un bust perfect, si de aceea tot mai multe tinere ajung pe masa esteticianului. Tu cat de pregatita esti pentru operatia de marire a sanilor?

Interventia de marire a sanilor a ajuns sa fie atat de comuna precum o operatie de apendicita. In primul rand va trebui sa afli daca esti o candidata ideala pentru aceasta interventie. Daca ai sanii mici si iti doresti un bust mai mare, daca ai sanii lasati in urma alaptarii sau a variatiilor de greutate sau daca ai sanii asimetrici, atunci poti apela la aceasta interventie. Medicii spun ca aproape orice femeie isi poate pune implanturi mamare.

Apoi va trebui sa te gandesti la tipul de proteza de care ai nevoie sau pe care o preferi. Medicul estetician iti va prezenta diferitle tipuri de implanturi de silicon si cum se realizeaza acestea. In functie de problema pe care trebuie sa o rezolvi si de recomandarile medicului tau, vei face alegerea cea mai buna. Gandeste-te si la dimensiunile implanturilor si cat de mari vrei sa fie sanii tai in urma interventiei. Majoritatea medicilor iti vor recomanda un implant mai mic la inceput, pentru ca transformarea sa nu fie prea mare.

Tot medicul este cel care iti va spune ce examinari va trebui sa faci inainte de operatie. Ecografia mamara, mamografia, analizele sanguine, electrocardiograma si o radiografie pulmonara, toate acestea iti vor fi recomandate. De asemenea, va trebui sa renunti la medicamentele antiinflamatorii, la anticonceptionale, suplimentele pe baza de vitamina E sau coenzima Q.

Chiar daca majoritatea producatorilor garanteaza pe viata aceste implanturi, sa stii ca operatia trebuie refacuta dupa 10-15 ani, poate chiar mai devreme daca implantul nu a fost unul de buna calitate. Asadar, sa nu crezi ca aceasta este singura operatie pe care va trebui sa o faci! Operatia de marire a sanilor se repeta dupa un timp.