A venit momentul mult asteptat al sezonului de toamna/iarna: reducerile. Suntem in plina perioada de solduri si daca ai asteptat pana acum sa faci o noua achizitie, este momentul ideal pentru a-ti intregi garderoba cu piesa mult dorita.

Stiu din propria experienta, dupa ani de facut cumparaturi haotic, ce poate insemna sezonul reducerilor pentru o dependenta de moda. Partea buna a lucrurilor este ca, odata cu timpul, inveti din greseli, ba chiar poti pune in ordine stricta toate regulile de buna purtare la reduceri.

Astfel, shoppingul in perioada reducerilor poate fi cel mai benefic, atat timp cat te limitezi la a cumpara piese timeless.  Chiar daca nu te poti abtine sa iti mai cumperi cate un obiect vestimentar in plin sezon, este mereu indicat sa ai resurse pentru soldurile ce urmeaza fiecarui sezon.

Principiile dupa care trebuie sa te orientezi cand cumperi la reduceri sunt aparent destul de simple:

1. Alege piese clasice, pe care le poti purta si anii urmatori fara probleme

2. Opteaza pentru materiale de calitate, durabile si uneori mult prea scumpe in timpul sezonului

3. Cumpara-ti piese deosebite, ce pot deveni vedetele garderobei tale, pe care in mod obisnuit nu te-ai gandi sa le achiztionezi. Orienteaza-te catre brandurile de lux, cu preturi mai accesibile in aceasta perioada.

In magazinele autohtone, dar si in cele online, vei regasi o multitudine de oferte la colectiile de toamna/iarna.

Pantofii la care ai tanjit tot sezonul te asteapta acum sa ii iei acasa, cu reduceri intre 30% si 70%. Majoritatea retailerilor au coborat deja preturile cu o treime, urmand ca treptat, acestea sa fie modificate si mai mult.

In magazinele Musette, de exemplu, reducerile actuale ating  40%. Gasesti  botine biker la 559,3 lei, redusi de la 799 lei. O pereche de ghete cu toc inalt sunt acum reduse de la pretul initial de 629 lei, la 377,7 lei. Pantofii eleganti, cu tocuri ametitoare, au preturi cuprinse intre 349,3 si 499 lei.

Magazinele Il Passo te asteapta si ele cu reduceri la colectia de toamna/iarna, de pana la 60%. Astfel, o pereche de pantofi din animal print, cu pretul initial de 649 lei, costa acum 399 lei. O pereche de cizme poate fi achizitionata in aceasta perioada la 349 lei pana la 599 lei.

In magazinele Otter reducerile ating 40 % , iar la Nine West preturile coboara cu pana la 50%. Aici poti cumpara o pereche de pantofi cu toc inalt cu 324,5 lei, redusi de la 649 lei.

Ofertele online, mai ales in buticurile multi brand de lux, sunt si ele foarte atractive. Daca vanai o pereche de pantofi Jimmy Choo sau Yves Saint Laurent, acum e momentul sa faci miscarea, pentru ca te asteapta la jumatate de pret!

Cu temele facute, arunca o ultima privire in garderoba, fa-ti un plan temeinic de atac si spor la cumparaturi!