Pentru a-ti pune in valoare ochii trebuie sa ai grija de genele si sprancenele tale. Iata cateva tratamente naturiste pentru gene lungi si frumoase!

Tratament cu ulei de cocos

Vei avea nevoie de :

1 lingurita ulei de cocos;
2 lingurite ulei de ricin;
1 lingurita ulei de migdale dulci;
2 capsule de vitamina E.

Amesteca bine toate ingredientele. Curata bine o perie de la un rimel pe care nu il mai folosesti. Cu ajutorul acestei perii iti vei aplica tratamentul atat pe gene, cat si pe sprancene. Tratamentul se foloseste in fiecare seara, iar dupa 2 saptamani vei observa si rezultatele.

Tratament cu ulei de ricin

Vei avea nevoie de:

1 lingurita ulei de ricin;
1 lingurita ulei de masline;
10 picaturi vitamina A.

Se amesteca toate ingredientele. Tratamentul se aplica pe gene si sprancene, in fiecare seara, dupa demachiere. Lasa tratamentul sa actioneze toata noaptea, iar dimineata spala bine ochii cu o lotiune de curatare. Cu ajutorul acestui tratament vei obtine gene mai lungi si mai rezistente.

Sfaturi

Pentru gene cat mai lungi si frumoase, este obligatoriu sa te demachiezi in fiecare seara, inainte de culcare. De asemenea, nu ar trebui sa aplici zilnic rimel pe gene, deoarece acestea se pot rupe in timp. Nu freca foarte tare discheta demachianta pe ochi, ci cu miscari usoare, sterge machiajul delicat.