Catrinel Menghia – sau Catrinel Marlon, cum este cunoscuta de cand a devenit actrita – ne cucereste prin naturaletea cu care jongleaza intre platourile de filmare si sedintele foto. Noile coordonate ale unei senzualitati ravasitoare sunt rescrise intr-un cadru mediteraneean, pe plaja virigina din Ansedonia, langa Roma. 

In prezent, joci intr-o piesa de teatru la Roma, Questo non e Paese. Este prima ta experienta pe scena unui teatru? Cum a fost? Cum a fost primita piesa?

Catrinel Menghia: Da, este prima mea experienta teatrala si a fost foarte ciudat debutul. Paradoxal, am avut mai multe emotii in saptamanile de repetitii decat in prima seara, cand am urcat pe scena in fata publicului. Atunci m-am simtit in largul meu.

Vei fi prezenta si la festivalul de la Cannes. Te afli acolo cu un proiect?

C.M.: Sunt prezenta la Cannes ca invitata pentru promovarea filmului The Human Voice, avand-o ca personaj principal pe Sophia Loren, dar si pentru promovarea proiectului meu personal, linia de genti marca Catherinelle.

Care sunt urmatoarele tale proiecte ca actrita?

C.M.: Am cateva optiuni, insa confirmate sunt un serial TV si un film pentru cinema, la care voi lucra concomitent din luna eptembrie. Dar deocamdata nu pot sa dau detalii despre ele.

 Cum te descurci cu job-urile de model si munca de actrita?

C.M.: Odata cu debutul in actorie, modelling-ul a cazut pe planul secund. Acum imi focusez toata energia inspre lumea filmului si pentru promovarea brand-ului Catherinelle. Sunt doua lucruri pentru care muncesc non-stop, dar cu foarte mare placere. Catherinelle este proiectul meu de suflet. Inca mai lucrez ca model, dar selectez cu atentie job-urile in care ma implic.

 Ce ne poti spune despre urmatoarele tale campanii si editoriale? Unde o sa mai apari?

C.M.: Ca de obicei, confirmarile la job-urile de moda vin aproape de pe o zi pe alta, stiu in avans foarte rar despre un job. Cand ma voi intoarce de la Cannes, voi lucra la Londra doua zile, pentru un brand de haine. Nu stiu ce voi face peste doua saptamani, iar in perioada asta de munca non-stop evit sa intreb care este agenda de lucru pentru luna viitoare.

Ce deschidere ti se pare ca au regizorii fata de un fost model?

C.M.: E foarte comun sa vezi in filme actuale foste modele. La inceputul carierei de actrita, nu am vrut sa se stie ca sunt model. De aceea, am ales alt nume – Catrinel Marlon. Poate daca nu as fi procedat asa, ar fi fost un avantaj sau as fi avut parte de unele beneficii, dar am vrut sa fiu evaluata ca o tanara debutanta in lumea filmului, nu ca un model care isi incearca norocul.