Orice spatiu, fie ca este la munca, fie ca este acasa, poate sa devina in scurt timp o sursa de anxietate. Motivul? Obiecte care nu si-au gasit un loc, altele inutile care trebuie aruncate, iar pentru asta ti-am pregatit un mic ghid ca sa te organizezi mai bine.

Pentru persoanele ordonate, acest ghid poate sa fie o sursa de inspiratie pentru momentul cand vor face “curatenia de primavara”. Un loc aerisit, fara obiecte inutile in jur, devine imediat un spatiu creativ.

Insa, pentru oamenii care merg pe principiul “ordonat in dezordinea mea”, aceste mici sfaturi pot fi salvarea si incurajarea de care au nevoie pentru a face putina curatenie…in mod creativ si productiv.

Pentru o persoana dezordonata – sau sa ii spunem ca nu are inclinatii sa isi puna unde trebuie obiectele – un ceas este primul obiect decorativ indispensabil la munca si acasa. Pe urma, nu ai cum sa faci ordine daca nu deschizi geamul sau usa de la balcon – vei gasi in galeria foto idei de opritoare pentru usi daca ele se incapataneaza sa se inchida.

Sfaturi pentru o casa organizata creativ

Iti place sa citesti? Te mandresti cu o colectie de carti care sunt imprastiate in toata casa? In galeria foto vei gasi cateva rafturi perfecte pentru o organizare „fortata”. Nu iti gasesti niciodata cheile sau plicurile pe care constiincios le iei din cutia cu scrisori? Ai mereu maruntis prin haine, insa nu te motivezi sa il muti in portofel? Home Deco ti-a pregatit tot felul de suporturi pentru astfel de dileme. Esti constienta de faptul ca bijuteriile pot ajuta un look sa iasa in evidenta, insa de fiecare data cand cauti ceva nu gasesti? Duci lipsa de un suport potrivit, iar un astfel de model vei gasi mai jos. Iti place ca, din cand in cand, sa developezi fotografii, insa nici pana acum nu ai ajuns sa iti cumperi un album foto? Opteaza pentru un model interesant, pe care il poti folosi si ca obiect decorativ. Esti o colectionara avida de reviste glossy? A venit timpul sa le pui intr-un suport special. Ai vrut sa fii o iubita romantica intr-o seara, asa ca ai pregatit cina din timp. Insa ai terminat mult mai repede, iar mancarea s-a racit in farfurii. Ai nevoie de un suport pentru a incalzi doua farfurii la microunde, iar Decorix are ceea ce ai nevoie. Ai un frigider mic si iti doresti sa poti pune mai multe sticle in el? Profita de orice spatiu cu ajutorul unor suporturi speciale.