Daca le-ai fi spus fanilor Kimye indurerati de anuntul divortului cuplului in februarie, ca i-am fi urmarit organizand o nunta in fata unui stadion pana in august, nu te-ar fi crezut niciodata.

Totusi, daca exista un lucru pe care fanii lui Kanye West si Kim Kardashian il stiu, este sa se astepte la neasteptat.

Asadar, acum ca am vazut cum West si Kardashian recreeaza nunta lor, cred ca este destul de rezonabil sa intrebam: Kim si Kanye se intorc impreuna?

Kim Kardashian si Kanye West sunt din nou impreuna?

In timp ce West se pregateste sa lanseze viitorul sau album „DONDA”, fostul cuplu a petrecut din ce in ce mai mult timp impreuna. 

Si, pe baza evenimentelor recente, se pare ca exista indicii ca o reconciliere este pe carti pentru Kimye. 

Kim Kardashian a purtat o rochie de mireasa la petrecerea lui Kanye West.

Kimye a socat fanii recreand o scena de nunta pe piesa lui West „No Child Left Behind”.

Kardashian a purtat o rochie de mireasa Balenciaga – nu la fel cu rochia ei de mireasa din 2014, in caz ca va intrebati – in timp ce West ii zambi cand se apropia de el.

Scrisoarea pereche a iesit de pe scena tinandu-se de mana, alimenteaza si mai mult zvonurile. 

Daca va intrebati daca perechea s-a casatorit legal la spectacol, s-ar parea ca nu. In plus, din punct de vedere tehnic, ei sunt inca casatoriti unul cu celalalt. 

Kim si Kanye au fost vazuti la o posibila intalnire. 

Inainte de evenimentul de ascultare, West si Kardashian au fost fotografiati luand pranzul impreuna in Malibu, joi, 19 august. 

Perechea nu avea niciunul dintre cei patru copii ai lor – North, Saint, Chicago si Psalm – ceea ce inseamna ca este posibil sa-si doreasca putin timp singuri. 

Kim a ascultat albumul nelansat al lui Kanye, „Donda”.

La o zi dupa ce West si Kardashian au fost vazuti luand pranzul impreuna, vedeta de reality a aratat o oarecare dragoste fata de viitorul album al lui West.

Postand din masina ei, Kardashian parea sa asculte albumul. Lucrurile trebuie sa fie destul de amiabile intre cei doi pentru ca West sa ii ofere fostului sau acces la muzica lui inaintea fanilor sai!

Kardashian a participat, de asemenea, la ambele evenimente de ascultare ale lui West pentru album, purtand chiar tinute care s-au potrivit cu fostul ei. 

Kanye s-a despartit de Irina Shayk.

Intalnirea de pranz a lui West si Kardashian a coincis, de asemenea, cu informatii conform carora rapperul ar fi intrerupt relatiile cu modelul Irina Shayk dupa o scurta relatie.

S-a zvonit pentru prima data ca Shayk si West se intalnesc in mai si au fost vazuti impreuna in iunie, dar par sa fi renuntat. 

Ar putea West sa se faca disponibil pentru a-l urmari pe Kardashian inca o data? 

Kanye pare sa poarte verigheta din nou.

West poate avea speranta ca cuplul se va impaca refuzand sa-si scoata verigheta. 

Intr-o postare recenta pe Instagram, rapperul purta o banda aurie stralucitoare pe degetul inelar. De asemenea, a fost vazut purtand inelul la prima sa petrecere de ascultare „DONDA” luna trecuta. 

El fusese fotografiat anterior purtand trupa in aprilie, chiar si dupa ce Kardashian a cerut divortul. 

Kanye adeclarat ca Kim este „inca indragostita” de el.

La a doua sa petrecere de ascultare „DONDA”, West a parut sa faca referire la Kardashian si a sustinut ca nu a trecut pe deplin de la relatia lor. 

„Timpul si spatiul sunt un lux / Dar ai venit aici sa arati ca inca esti indragostit de mine”, a rapit West in timp ce Kardashian o privea din multime. 

De asemenea, a debutat versuri noi la o melodie numita „Love Unconditionally”.

„Imi pierd toata familia / Draga, intoarce-te la mine”, se arata in versuri. Anterior, versurile fusesera: „Draga, cum ai putut sa pleci?”

Surse spun ca Kimye au o „relatie de prietenie”.

O sursa a declarat reporterilor ca Kardashian si West lucreaza la construirea unei relatii, dar pastreaza lucrurile platonice. 

„Kim si Kanye au o relatie de prietenie. A fost intotdeauna important pentru Kim sa aiba o relatie buna cu Kanye. Totusi, nu se vor intoarce impreuna”, spune sursa. 

„Kim inca apreciaza sfaturile si indrumarile de afaceri ale lui Kanye. Este fericita ca pot petrece timp”, a adaugat sursa. 

Avand in vedere ca cuplul si-a inceput initial relatia ca prieteni, avem speranta ca – daca se doreste sa fie – prietenia lor s-ar putea transforma in ceva din nou!