Margot Robbie este o actrita australiana care are o avere neta de 26 de milioane de dolari. Robbie si-a dezvoltat destul de mult o reputatie de cand a aparut pe scena si este considerata una dintre cele mai influente figuri de la Hollywood astazi. Din 2019, ea este, de asemenea, una dintre cele mai bine platite actrite din lume. Datorita unui sir de performante stralucitoare intr-un numar de filme, Margot Robbie a primit laude considerabile din partea criticilor si a fost nominalizata la o serie de premii Oscar.

Desi Robbie si-a inceput cariera in Australia, ea a castigat o recunoastere pe scara larga dupa ce s-a mutat in Statele Unite. De-a lungul anilor, ea a expus o gama incredibila, interpretand personaje drastic diferite – dintre care multe au fost figuri istorice in biopicurile. In afara actoriei, Robbie este un producator de succes care a colaborat cu sotul ei, Tom Ackerly, pentru a crea compania de productie LuckyChap Entertainment.

Viata personala: Margot Elise Robbie s-a nascut pe 2 iulie 1990 in Dalby, Queensland. Crescuta de o mama singura pe Gold Coast alaturi de trei frati, Margot si-a petrecut o mare parte din copilarie traind la ferma familiei. Pana la varsta de 16 ani, Robbie avea trei locuri de munca in acelasi timp pentru a-si intretine familia. Aceasta a inclus munca la Subway. De asemenea, a reusit sa jongleze cu pasiunea ei tot mai mare pentru actorie si a studiat dramaturgia la Somerset College. La varsta de 17 ani, Margot s-a mutat la Melbourne pentru a urma o cariera de actrita.

Cariera: Robbie si-a inceput cariera cu roluri in filme australiene precum „ICU” si „Vigilante”. Mai tarziu, ea a inceput sa apara in reclame australiene si a obtinut roluri de invitat in spectacole precum „The Elephant Princess” si „City Homicide”. Un pas important inainte a avut loc in 2008, cand a rezervat un rol recurent in binecunoscuta telenovela australiana „Vecini”.

Dupa ce a aparut intr-o serie de alte proiecte australiene, Robbie a zburat la Los Angeles pentru sezonul pilot. Ea a audiat pentru o serie de roluri, dar initial nu a reusit sa aiba impact. Schimband vitezele, Robbie si-a rezervat un rol intr-o comedie romantica britanica numita „About Time”, care a fost lansata in 2013 si a ajutat-o ​​pe Margot pe harta. Cu toate acestea, adevarata ei descoperire a venit mai tarziu in acel an, cand a aparut in filmul lui Martin Scorsese „The Wolf of Wall Street” alaturi de Leonardo DiCaprio. Filmul a fost un succes comercial si de critica, castigand peste 392 de milioane de dolari la box office. Robbie a fost, de asemenea, evidentiata pentru laude, impresionand multi critici cu accentul ei precis din Brooklyn.

Dupa ce si-a fondat propria companie de productie, ea a aparut in „Focus” alaturi de Will Smith. Filmul a primit recenzii mixte, desi interpretarea lui Robbie a primit laude. Ea a castigat, de asemenea, elogii critici pentru rolul din filmul din Noua Zeelanda „Z for Zachariah”. In urmatorii cativa ani, Robbie a aparut in filme precum „Suite Francaise”, „The Big Short”, „Whiskey Tango Foxtrot” si „The Legend of Tarzan”.

Un alt rol important a venit in 2016, cand Margot a aparut ca Harley Quinn in „Suicide Squad”. Au urmat recenzii negative, dar performanta lui Robbie a fost un motiv de argint in ochii majoritatii criticilor. A urmat un rol in „Goodbye Christopher Robin” inainte de a o interpreta pe Tonya Harding in „I, Tonya”. Acesta a devenit unul dintre cele mai celebre roluri ale ei de pana acum. In 2018, s-a impus ca actor vocal dupa ce a rezervat rolul lui Flopsy Rabbit in filmul de animatie/actiune live „Peter Rabbit”.

Urmatoarele ei proiecte cinematografice au inclus „Terminal” si „Slaughterhouse Rulez” inainte ca ea sa apara ca Regina Elisabeta I in „Mary Queen of Scots”. In 2019, ea a aparut in „Dreamland” si „Once Upon a Time in Hollywood”, urmand ca obiectivul ei de a lucra cu regizorul Quentin Tarantino. Ea a incheiat anul 2019 cu un rol in „Bombshell” inainte de a incepe 2020 cu filmul „Promising Young Woman”. In 2020, ea si-a reluat rolul Harley Quinn din „Birds of Prey”.

Sustinerea marcii: Margot Robbie si-a suplimentat veniturile din actorie cu o gama de sustineri si oferte de marca. In 2016, ea a devenit chipul parfumului Deep Euphoria al lui Calvin Klein. Un an mai tarziu, ea a inceput sa apara in reclamele Nissan pentru linia sa de vehicule electrice (EV). Robbie a continuat in 2018 devenind ambasadorul marcii Chanel, un cunoscut brand de moda de lux. Robbie a lucrat mult cu Chanel si, in cele din urma, ea a devenit fata parfumului lor „Chanel Gabrielle Essence”. Multe publicatii au complimentat simtul modei al lui Robbie si este considerata una dintre cele mai bine imbracate celebritati ale erei moderne.

Relatii: In 2014, Margot Robbie a inceput sa se intalneasca cu Tom Ackerly, un asistent de regizor pe care il cunoscuse pe platourile de filmare ale unui film numit „Suite Francaise”. In 2016, s-au casatorit. Dupa ce au locuit impreuna la Londra cu alti colegi de casa, s-au mutat in Los Angeles.

Imobiliare: Margot a fost destul de activa pe piata imobiliara de cand a devenit o figura proeminenta de la Hollywood. In 2017, ea a cumparat in liniste o proprietate in cartierul Hancock Park din Los Angeles. Achizitia discreta a fost descoperita la doar cateva luni dupa ce Robbie s-a mutat si ea a platit 2,73 milioane de dolari pentru proprietatea impresionanta. Resedinta de 3.300 de metri patrati are o crama, o piscina, un balcon privat si o camera dedicata catelusului proaspat adoptat al lui Margot.

In 2018, Margot a platit 950.000 de dolari pentru o casa modesta din LA. Ea a listat aceasta proprietate spre vanzare in decembrie 2020 pentru 1,2 milioane de dolari.

Robbie a continuat cu o serie de achizitii in 2019. In acest an, ea a achizitionat nu una, ci doua case pentru membrii familiei ei. Prima casa a mers surorii ei, in timp ce a doua a fost data mamei lui Margot. Ambele case fac parte din aceeasi cladire, iar Robbie a platit aproximativ 1,8 milioane de dolari pentru duplexul inchis, care se afla de-a lungul frumoasei Coaste de Aur a Australiei. In 2014, ea a platit ipoteca mamei sale ca un cadou de 60 de ani.

Tot in 2019, Robbie si-a facut o a doua casa pentru ea insasi. De data aceasta, actrita de succes a facut cumparaturi in cartierul Venetiei din Los Angeles, platind 5 milioane de dolari pentru un compus intr-o alta afacere linistita. Compusul contine de fapt trei structuri separate si a fost descris drept „asemanator unei cetati”. Exista, de asemenea, o peluza cu iarba si o piscina cu multa intimitate. In plus, Robbie detine o casa de investitii de 1.000 de metri patrati in Hollywood Hills, pe care o inchiriaza pentru un venit pasiv considerabil.

Detalii despre venituri: Intre septembrie 2018 si septembrie 2019, Margot a castigat 24 de milioane de dolari din diversele ei eforturi. Acest lucru a fost suficient pentru a face din ea una dintre cele mai bine platite actrite din lume in acea perioada.