Stim cu totii ca intr-o companie, afacere, scoala, fabrica sau oricare ar fi locul de munca, trebuie sa lucrezi ca o echipa pentru a obtine succesul. Din acest motiv, astazi, printre cerintele necesare pentru a aplica pentru un post se numara impartasirea si intelegerea cu toata lumea pentru a nu avea probleme atunci cand lucrati in echipa.

Managerii care stiu despre acest lucru trebuie, de asemenea, sa recunoasca cand echipa lor a depus un efort, deoarece multi petrec mai multe ore decat ar trebui, deoarece angajamentul lor este foarte mare si ar trebui rasplatit. Iata cateva mesaje de multumire pe care sa le puteti impartasi cu echipa dvs. de lucru, care speram sa va fie de folos.

Exemple de expresii de multumire intr-o companie:

:: „Vreau sa multumesc acestei minunate echipe de lucru fara de care nu as putea desfasura aceasta companie pe care ne-am propus sa o lansam inca de la inceputul acestui an. Nu exista manager sau sef care sa poata lucra singur, nimic nu se realizeaza daca nu ai o echipa profesionista si pregatita care sa sustina si sa aduca succes companiei, de aceea imi exprim recunostinta tuturor acelor oameni care mi-au fost alaturi in executarea acestui proiect.

:: „In calitate de director general al acestei companii as dori sa multumesc intregii echipe de lucru care este centrul companiei si fara de care nu as putea atinge obiectivele stabilite pentru a continua si a fi de acord cu limitele propuse in aceasta lume globalizata. in care cei care nu depun efort nu obtin succes. Felicitari echipa, toata lumea si-a putut indeplini toate sarcinile intr-un mod uimitor si eficient, ceea ce ii face mari profesionisti”.

:: „Felicitari echipei mele de lucru care m-a ajutat pana noaptea tarziu sa obtin succesul acestei companii care, datorita tie, este astazi o adevarata minune, nu am fi reusit sa o facem fara sprijinul tau, fara angajamentul tau si fara efort. Va multumesc pentru tot efortul pe care il depuneti pana la punctul de a-i tine departe de casele lor multe ore, dar va fi foarte bine rasplatit. Va multumesc din nou tuturor.”

:: „Va felicit pentru rezultatele grozave din campanie, dar nimic nu s-ar fi realizat daca nu ar fi fost aceasta echipa de munca angajata care cu atata grija s-a concentrat cu norma intreaga pe realizarea mai intai a proiectului si apoi sa-l transpuna in realitate. viata. Veti vedea cum tot acest efort va fi bine rasplatit”.

:: „Multumim intregii echipe, fiecarui membru pentru ca au putut sa-si dea experienta si cultura pentru a miza pe ceva care ne va mentine in top. Va asigur ca rasplata incurajarii si efortului dumneavoastra se va culege in scurt timp cu profiturile din acest an”.

:: „Ce rasplata mai mare pentru companie decat sa vezi ca obiectivele propuse pentru acest an au fost atinse intr-un mod foarte profitabil si acest lucru nu s-ar fi atins daca nu ar fi fost pentru ca toti muncitorii formau o echipa buna pentru un comun obiectiv, pentru a atinge succesul si ca compania sa creasca din ce in ce mai mult. Felicitarile mele fiecaruia dintre membrii acestei echipe, s-au descurcat de minune”.

Fiecare sef trebuie sa-si incurajeze echipa de lucru, fie ca sunt profesionisti sau nu, pentru ca nu este nimic mai bun decat sa fie recunoscut de sefii nostri, care stiu sa puna pret pe efortul nostru. Reveniti pentru mai multe fraze gratuite de la locul de munca, pe care le actualizam in fiecare saptamana. Stii, atunci, nu exista nimic mai bun decat sa fii motivat. A multumi pentru munca buna este o alternativa excelenta.