Nu exista dragoste mai neconditionata in aceasta lume decat cea pe care o simte o Mama pentru copiii ei pentru ca indiferent de ceea ce fac acestia, ea va continua sa-i iubeasca mereu si sa astepte tot ce este mai bun de la ei.

Nu inceta sa-i oferi mamei tale multa bucurie sau sa o faci sa se simta foarte mandra.

In aceasta Ziua Mamei, impartaseste-i cele mai bune sentimente ale tale, multumeste-i ca a fost cea mai buna mama pe care ar fi putut sa fie si spune-i cat de mult o iubesti impartasind cu ea un mesaj incarcat cu toata dragostea ta, precum cele pe care le-am pregatit in acest articol.

:: „Pentru o Mama extraordinara ca tine, fiecare zi ar trebui sa fie un motiv de sarbatoare si distractie. Va multumesc pentru atata dragoste pe care mi-ati oferit-o, bucurati-va de momente incredibile.

:: „Timpul trece si puterea iti scade, dar dragostea pentru copiii tai continua sa creasca. Doamne, sa aveti o zi extraordinara.”

:: „Mama, sper ca aceasta este o zi foarte frumoasa pentru tine si ca si restul anului sa fie frumos pentru ca dragostea pe care mi-o dai este continua.”

:: „Mi-ai dat viata si tot ceea ce sunt este datorita tie, mamica frumoasa, iti doresc tot binele in aceasta zi si il rog pe Dumnezeu sa te binecuvanteze pentru totdeauna.”

:: „Dragostea pe care o simt pentru tine este atat de minunata incat poate ca este greu de definit cu cuvinte, dar stii ca te iubesc foarte mult si ca voi avea mereu grija de tine. O zi fericita, mama !

:: „Ma intreb mereu cum ar fi viata mea fara tine, iubita mea Mama, si adevarul este ca nu gasesc un raspuns. Te iubesc foarte mult si iti doresc o Ziua Mamei frumoasa.

:: „Sper ca aceasta zi sa fie una dintre cele mai frumoase din viata ta si sa te poti simti foarte fericita impartind momente frumoase cu cei care te iubim atat de mult. La multi ani de Ziua Mamei !

:: „Frumosa mami, Dumnezeu sa te binecuvanteze pentru totdeauna si ca aceasta Ziua Mamei sa fie una dintre cele mai frumoase din viata ta. Iti multumesc pentru toata dragostea pe care mi-ai aratat-o ​​mereu.”

:: „Esti o Mama foarte buna si intr-adevar este o mare binecuvantare de la Dumnezeu sa ai dragostea ta. Dumnezeu sa te binecuvanteze foarte mult si ca aceasta Ziua Mamei sa fie foarte speciala pentru tine.

:: „Mama, te iubesc foarte mult si sper ca aceasta zi sa fie de neuitat pentru tine. Aminteste-ti mereu ca esti foarte speciala pentru mine si ca te iubesc din tot sufletul meu.

:: „Mami, spui ca tot ce se da cel mai mult este putin, in schimb eu zic ca este suficient. Va multumesc foarte mult pentru tot, sa fie aceasta Ziua Mamei una dintre cele mai frumoase din viata voastra.

:: „Poate ti-am mai spus, dar nu ma voi satura sa-ti spun ca iti voi fi intotdeauna foarte recunoscator pentru toate sacrificiile pe care le-ai facut, sa ai o Ziua Mamei frumoasa.”

Dedicatii frumoase de multumire pentru tot mama

:: „Multe felicitari tie, frumoasa Mama, de ziua ta. Esti o femeie draguta si sunt foarte mandra ca sunt fiica ta.”

:: „Esti atat de speciala incat nu trebuie decat sa te uiti la mine pentru a sti ce simt si imi spui exact ce trebuie sa aud la momentul potrivit. Multumesc pentru tot, mama, o zi buna.”

:: „Zapada de-a lungul anilor iti acopera deja parul, dar in inima ta dragostea pe care o simti pentru noi ramane aceeasi. Draga mama, iti doresc multe reveniri fericite in ziua ta.

:: „Draga mama, esti mai buna decat un medic combinat cu un psiholog pentru ca doar vazandu-ma stii ce se intampla cu mine si mereu faci ceva pentru mine care ma ajuta sa ma simt mai bine. Cu toata dragostea mea, vreau sa te felicit de ziua ta.”

Cuvinte tandre de multumire pentru mama de Ziua Mamei

:: „M-am simtit intotdeauna admirat si foarte uimit sa vad ca o femeie la fel de mica si tandra ca tine este capabila sa fie atat de curajoasa si capabila sa atraga putere pentru a realiza totul. Iubita mea Mama, te felicit pentru ziua ta.”

:: „Imi doresc ca viata sa-mi ofere mii de oportunitati sa-ti arat ca te iubesc din toata inima si sunt foarte recunoscatoare pentru toate acele lucruri pe care le-ai facut pentru mine. Sper sa va placa sarbatoarea pe care v-am pregatit-o pentru ca vreau sa aveti o Ziua Mamei fericita.”

:: „Poate ca lumea nu o stie, dar am cea mai buna Mama dintre toate si chiar daca as starni multa invidie daca o fac public, stiu ca nu ai inceta sa ma iubesti. La multi ani, scumpa mea Mama !

:: „Intotdeauna te straduiesti sa-mi oferi tot ce e mai bun si nu te dai batut pana nu ma vezi cu un zambet imens si bucurandu-te de o mare bunastare. Draga mami, iti multumesc din tot sufletul si te felicit enorm pentru ziua ta.

:: „Desi aspectul tau fizic se schimba in timp, esti totusi aceeasi Mama iubitoare, mereu cu acel spirit jovial care radiaza multa bucurie. Draga mea mama, iti doresc o zi fericita.”

Mama ta merita sa primeasca tot ce este mai bun de la tine si nu numai de Ziua Mamei , ci si pe tot parcursul anului.