O modalitate de a trezi pasiunea intr-un cuplu este folosirea jucariilor sexuale, dar ori de cate ori se pronunta acest lucru, de obicei ne gandim imediat la dildo-uri, care sunt destinate placerii si stimularii femeilor. Deci, ce jucarii sexuale pentru barbati sunt cele mai bune? Va prezentam cateva alternative in acest articol pe care le puteti gasi in orice sexshop.

Cand vine vorba de sex, cu cat mai versatil, distractiv si experimental, cu atat mai bine! Nu in zadar, suntem invitati sa abandonam monotonia, sa lasam la o parte aceeasi pozitie, sa schimbam rolurile si sa ne jucam pentru a imbunatati relatiile sexuale. De ce? Deoarece sexul este baza multor relatii si atunci cand devine rutina si monoton, se pierde interesul, placerea inceteaza sa mai fie aceeasi si intalnirile sunt din ce in ce mai putin frecvente.

SexShop – Jucarii sexuale pentru barbati

Masturbator penis – Printre cele mai bune jucarii sexuale pentru barbati, ies in evidenta masturbatoarele pentru penis. Da, asa cum spune si numele, este un fel de captuseala in care penisul este introdus pentru a face masturbarea si mai placuta. Aceste masturbatoare, in general, au in interior textura si venele care stimuleaza circulatia penisului si promoveaza ejacularea mai rapida. Ele servesc, de asemenea, pentru a genera miscari in penis cu ajutorul mainilor. Multe modele au texturi interne pentru a stimula vaginul in timpul penetrarii.

Stimulatoare – Stimulatoarele sunt cele mai comune jucarii sexuale pentru barbati. Acestea ofera masaje si lovituri blande la nivelul membrelor pentru a schimba senzatiile in timpul excitatiei. Puteti regla controlul miscarilor si chiar ajuta la intarzierea ejacularii. Sunt disponibile in toate magazinele de tip sexshop din tara.

Vagin masturbator – Senzatia de aspiratie in penis, etanseitatea si presiunea este oferta de masturbare masculina sau de vagin artificial, un tip de jucarie sexuala care, de asemenea, controleaza actiunea fiecarui efect, astfel incat ejacularea sa fie intarziata atat timp cat utilizatorul doreste si poate experimenta mult mai multa placere.

SexShop – Jucarii sexuale pentru barbati

Inele penis – Printre cele mai cunoscute jucarii sexuale pentru barbati care se gasesc in orice sexshop se numara inelele pentru penis. Acestea, dupa cum sugereaza si numele, sunt un fel de inele plasate pe penis pentru a exercita presiune, ceea ce declanseaza erectii mai ferme si mai placute. Presiunea exercitata de inele are un efect direct asupra circulatiei sanguine a penisului, motiv pentru care se simt senzatii noi.

Papusi gonflabile – Criticate de unii, laudate de altii, papusile gonflabile nu pot lipsi din lista de jucarii sexuale pentru barbati. Aceste personaje sunt mult mai mult decat o femeie din plastic, deoarece majoritatea au gauri in gura, vagin si anus, astfel incat simularea actului sexual este mai reala si placuta.

Pompa penis – Sunt cele mai avansate jucarii disponibile. Este un fel de robot care este pus pe penis pentru a stimula prin aspiratie si a simula, astfel, efectul senzatiilor produse de sexul oral. Intensitatea aspiratiei precum si constanta pot fi reglate. Acelasi efect se poate obtine si din pompa pentru penis, pe care o puteti vedea in imagine.

SexShop – Jucarii sexuale pentru barbati

Vibratoare prostata – Punctul G al sexului masculin se gaseste in prostata, deci exista un sortiment de vibratoare concepute sa-l stimuleze. Aceste jucarii xxx sunt introduse in anus, astfel incat acestea sunt intotdeauna proiectate cu un anumit tip de oprire, astfel incat sa nu se piarda in rect. Forma pe care o au, in afara de faptul ca aminteste stimulatoarele punctului G de sex feminin: ele sunt ca un dildo normal, dar cu o curbura mai mult sau mai putin pronuntata. Sunt disponibile in toate magazinele sexshop online.

Conuri anale – Sunt un tip de jucarie sexuala pentru barbati si femei. Functia principala a acestui dispozitiv este de a stimula excitarea anala atunci cand excitarea penisului este deja la cea mai mare expresie. Permite experiente mult mai puternice, deoarece stimuleaza direct cel mai inalt punct erogen al sexului masculin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here